HRTM Program Goals and Objectives

GOALS

  1. Produce competent hoteliers, restaurateurs and tourism practitioners with optimum knowledge, skills and values necessary to the development of the national goals of the country; and
  2. Develop quality students’ hospitality & tourism researches and extension services for local and international tourism development.

OBJECTIVES

  1. Develop students’ competencies and traits as future managers, entrepreneurs and leaders in hospitality and tourism industry towards economic stability;
  2. Enhance knowledge, skills and values on technological changes through hands-on experience desired in the practice of the profession;
  3. Involvement in research and extension services regarding the many facets of hospitality, recreation and tourism; and
  4. Establish national and international linkages to continuously upgrade the students’ knowledge, skills and attitude based on industry standards.

MGA TUMONG

  1. Pag-umol sa mga de kalidad nga mga trabahante sa mga establisiyemento sama sa hotel, kan-anan ug turismo nga adunay hataas nga kahibalo, katakus ug mga hiyas nga gikinahanglan alang sa kalambuan sa mga tumong sa nasud; ug
  2. Pagpalambo sa panukiduki ug katilingbanong pangalagad sa mga tinun-an sa lokal ug gawas sa nasud nga kalambuan sa turismo.

KATUYOAN

  1. Pagpalambo sa kalidad ug sa kinaiya sa mga tinun-an aron mamahimong tigpatigayon, tigdumala sa mga negosyo ug mga pangulo sa hotel ug turismo padulong sa kalambuan sa ekonomiya sa nasud;
  2. Pagpausbaw sa kahibalo, katakus ug mga mithi sa teknolohiyang kausaban pinaagi sa aktuwal nga pagtrabaho nga gikinahanglan sa maong propesyon;
  3. Pagsalmot sa mga tinun-an alang sa pagpalambo sa panuki-duki ug katilingbanon pangalagad para sa nagkadaiyang bahin sa turismo; ug
  4. Pagpakiglambigit sulod sa nasud ug sa ubang mga nasud alang sa makanunayong pagpalambo sa mga kahibalo, katakus ug kinaiya sa mga tinun-an nga nahaum sa industriya.

Print